Τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ πραγματατεύεται τις καταγραφές του δέκατου τρίτου κεφαλαίου της Καινής Διαθήκης. Το κεφάλαιο της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου, ήταν για πολλούς αιώνες το εφαλτήριο για τις υπαρξιακές ανησυχίες των ανθρώπων, ενώ από τον προηγούμενο αιώνα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο αντικείμενο μελέτης για την Επιστήμη.

Επιστήμονες που μελετούν τις συνθήκες διαβίωσης στον πλανήτη, αλλά και την διαστημική δραστηριότητα αντικειμένων γύρω από αυτόν, συμφωνούν πως όλα όσα αναφέρει η Αποκάλυψη θα μπορούσαν να είναι πραγματικά σενάρια καταστροφής. Όπως φαίνεται και από το αφιέρωμα αυτό, οι επιστημονικές απόψεις για κινδύνους που θα αντιμετωπίσει άμεσα η ανθρωπότητα δεν απέχουν καθόλου από όλα όσα αναφέρονται στην Αποκάλυψη. Όπως και να έχει παρουσιάζονται ενδιαφέροντα στοιχεία και απόψεις. Καλή προβολή.

Για παλιότερες αναρτήσεις χρησιμοποιείτε τις συνδέσεις «Previous» και «Next» επάνω δεξιά. Επίσης στο τμήμα της σελίδας «Κριτικές» μπορείτε να σχολιάζεται οτιδήποτε αφορά τη σελίδα και τις αναρτήσεις της, καθώς και να την αξιολογήσετε. Πατήστε εδώ για να μας βρείτε και στο facebook

Σχολιάστε